spot_img

Këta janë babë e bir të ekzekutuar në pritë në Dukagjin

spot_img

Gjokë Gurra 57 vjeç dhe Eduard Gurra 31 vjeç, babë e bir, janë viktimat e ekzekutimit me armë në zonën e Dukagjinit në Shkodër.

Viktimat u qëlluan me armë në pritë në fshatin Sumë të Njësisë Administrative Pult.

Babë e bir kishin shkuar të shikonin shtëpinë e tyre në fshat që u dogj qëllimisht mbrëmjen e së mërkurës, pasi vetë jetojnë në Shkodër.

Por dyshohet se e gjithë ngjarja të ketë qenë e orkestruar.

Në shtëpinë e shkrumbuar i priste ekzekutori. Babë e bir u qëlluan me armë duke mbetur të vdekur në vend.

Autori/ët e kësaj ngjarje të rëndë nuk dihen. /tvklan.al

Gjokë Gurra 57 vjeç dhe Eduard Gurra 31 vjeç, babë e bir, janë viktimat e ekzekutimit me armë në zonën e Dukagjinit në Shkodër.

Viktimat u qëlluan me armë në pritë në fshatin Sumë të Njësisë Administrative Pult.

Babë e bir kishin shkuar të shikonin shtëpinë e tyre në fshat që u dogj qëllimisht mbrëmjen e së mërkurës, pasi vetë jetojnë në Shkodër.

Por dyshohet se e gjithë ngjarja të ketë qenë e orkestruar.

Në shtëpinë e shkrumbuar i priste ekzekutori. Babë e bir u qëlluan me armë duke mbetur të vdekur në vend.

Autori/ët e kësaj ngjarje të rëndë nuk dihen. /tvklan.al

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img