Kim Mehmeti: Ambasadorë si ai i Kosovës në Paris nuk janë të denjë për të përfaqësuar një kopsht zoologjik e jo më një shtet!

Shkruan Kim Mehmeti

“Një ndër arsyet pse Kosova nuk ia del të konsolidohet si shtet është se ajo ka përfaqësues diplomatik të racës së ambasadorit të saj në Paris, të cilët tallen dhe i përbuzin ndjenjat fetare të popullit që përfaqësojnë, të popullit të vet që u siguron pagë të majme e jetë luksoze.

Monstra të atilla, të papërgjegjshme e të padenja për ta përfaqësuar as familje e vet, pra diplomat që nuk e kanë kuptuar se atje ku je e përfaqëson popullin dhe shtetin tënd, e jo vendin nikoqir, nuk janë të denjë për ta përfaqësuar një kopsht zoologjik, e jo më një popull e një shtet.

Ku ta dish, mbase ka ardhur koha kur duhet ta pranojmë se asnjë forcë antishqiptare nuk na përçau e nuk na talli e përbuzi aq sa disa qarqe shqiptare që u jargaviten të tjerëve, por duke shkelur mbi çdo gjë tonën.” (Kim Mehmeti)

Shkruan Kim Mehmeti

“Një ndër arsyet pse Kosova nuk ia del të konsolidohet si shtet është se ajo ka përfaqësues diplomatik të racës së ambasadorit të saj në Paris, të cilët tallen dhe i përbuzin ndjenjat fetare të popullit që përfaqësojnë, të popullit të vet që u siguron pagë të majme e jetë luksoze.

Monstra të atilla, të papërgjegjshme e të padenja për ta përfaqësuar as familje e vet, pra diplomat që nuk e kanë kuptuar se atje ku je e përfaqëson popullin dhe shtetin tënd, e jo vendin nikoqir, nuk janë të denjë për ta përfaqësuar një kopsht zoologjik, e jo më një popull e një shtet.

Ku ta dish, mbase ka ardhur koha kur duhet ta pranojmë se asnjë forcë antishqiptare nuk na përçau e nuk na talli e përbuzi aq sa disa qarqe shqiptare që u jargaviten të tjerëve, por duke shkelur mbi çdo gjë tonën.” (Kim Mehmeti)

- Reklamë nga Gjirafa -

Artikuj të ngjashëm

MOTISOT
Minutë pas minute

Republic of Kosovo
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
74 %
2.1kmh
75 %
Tue
7 °
Wed
8 °
Thu
10 °
Fri
11 °
Sat
10 °

LAJMET E FUNDIT

Përse piloti dhe kopiloti kurrë nuk hanë të njëjtin ushqim?

Siguria e udhëtarëve në aeroplan pothuajse është tërësisht në duar të personalit, kështu që piloti në fluturimet komerciale duhet patjetër të respektojnë edhe gjëra...