spot_img

Klubi shqiptar në Maqedoninë e Veriut nderon Presidentin e FFK-së Agim Ademi

spot_img

Presidenti i FFK-së Agim Ademi vazhdon të ndërohet nga klubet shqiptare.

Së fundmi është klubi shqiptar nga Maqedonia


e Veriut FC Voska Sport në Ohër e ka ndëruar me mirënjohje të parin e futbollit kosovar, shkruan Albanian News.

Ky është postimi që e ka publikuar Presidenti Ademi para pak minutave.

I nderuar me praninë në festën e FC Voska Sport në Ohër, për titullin e kampionit në Ligën e Dytë dhe njëherësh promovimin në Ligën e Parë të Maqedonisë së Veriut.

Drejtuesve, stafit të trajnerëve, futbollistëve dhe tifozëve të këtij klubi u shpreha përgëzimet e mia dhe të komunitetit të futbollit në Kosovë për këtë arritje historike, me urimin për paraqitje sa më dinjitoze në shoqërinë elite.

Presidenti i FFK-së Agim Ademi vazhdon të ndërohet nga klubet shqiptare.

Së fundmi është klubi shqiptar nga Maqedonia


e Veriut FC Voska Sport në Ohër e ka ndëruar me mirënjohje të parin e futbollit kosovar, shkruan Albanian News.

Ky është postimi që e ka publikuar Presidenti Ademi para pak minutave.

I nderuar me praninë në festën e FC Voska Sport në Ohër, për titullin e kampionit në Ligën e Dytë dhe njëherësh promovimin në Ligën e Parë të Maqedonisë së Veriut.

Drejtuesve, stafit të trajnerëve, futbollistëve dhe tifozëve të këtij klubi u shpreha përgëzimet e mia dhe të komunitetit të futbollit në Kosovë për këtë arritje historike, me urimin për paraqitje sa më dinjitoze në shoqërinë elite.

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img