Kryemyftiu i bashkësisë Islame te Turqisë me shpat në dorë kërcënon Izraelin: Ka ardhur koha të çlirohen tokat islame

Erdogan Cavusoglu Kryemyftiu i bashkësisë Islame te Turqisë sot kërcënoi tërë botën krishtere dhe atë SionoJehude duke predikuar Hutben e Bajramit ne dorë mbante Shpatën e sulltanit Çlirues te Aja Sofise.

Ai u shpreh’ Ne Myslimanet jemi zgjuar dhe do Mmrshojmë drejtë çlirimit te tokave te shenjta islame, koha atë e do. Kjo mbase vjen ne shprehje ne momentet me dramatike te acaruara me ndodhitë në qytetin e Shenjte te Kudsit! tha Cavusoglu

Kujtojmë që edhe Presidenti turk Erodgan ka paralajmëruar Izraelin pas sulmeve të vazhdueshme që ky shtet po bën karshi civilëve të pafajshëm palestinez.

Erdogan Cavusoglu Kryemyftiu i bashkësisë Islame te Turqisë sot kërcënoi tërë botën krishtere dhe atë SionoJehude duke predikuar Hutben e Bajramit ne dorë mbante Shpatën e sulltanit Çlirues te Aja Sofise.

Ai u shpreh’ Ne Myslimanet jemi zgjuar dhe do Mmrshojmë drejtë çlirimit te tokave te shenjta islame, koha atë e do. Kjo mbase vjen ne shprehje ne momentet me dramatike te acaruara me ndodhitë në qytetin e Shenjte te Kudsit! tha Cavusoglu

Kujtojmë që edhe Presidenti turk Erodgan ka paralajmëruar Izraelin pas sulmeve të vazhdueshme që ky shtet po bën karshi civilëve të pafajshëm palestinez.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -