Kur shkoni në motel kontrolloni patjetër këtë gjë, mund të jetë e rrezikshme

Përveç se është i nevojshëm për të pushuar, ajo që vlen për t’u pasur kujdes në një hotel është siguria.

Përpara se të akomodoheni, bëni mirë që të kontrolloni gjithçka brenda dhomës së hotelit ku keni vendosur të kaloni pushimet, apo qoftë edhe një natë të vetme.

Është një pjesë e dhomës e cila gjithmonë duhet të kontrollohet kur futeni në hotel.

Syri magjik i derës shpeshherë shfrytëzohet nga mysafirët për të parë kush është jashtë dhome. Por, ky sy magjik mund të përdoret edhe nga ata jashtë për të parë dhe incizuar se kush është brenda.

Mos e neglizhoni këtë detaj, dhe nëse keni dyshime bëni mirë që të njoftoni personat pëgjegjës, ose ndërroni dhomë.

Kjo për shkak se syri magjik mund të ketë ndonjë kamera të fshehur brenda, e cila e incizon pjesën e brendshme të dhomës.

Përveç se është i nevojshëm për të pushuar, ajo që vlen për t’u pasur kujdes në një hotel është siguria.

Përpara se të akomodoheni, bëni mirë që të kontrolloni gjithçka brenda dhomës së hotelit ku keni vendosur të kaloni pushimet, apo qoftë edhe një natë të vetme.

Është një pjesë e dhomës e cila gjithmonë duhet të kontrollohet kur futeni në hotel.

Syri magjik i derës shpeshherë shfrytëzohet nga mysafirët për të parë kush është jashtë dhome. Por, ky sy magjik mund të përdoret edhe nga ata jashtë për të parë dhe incizuar se kush është brenda.

Mos e neglizhoni këtë detaj, dhe nëse keni dyshime bëni mirë që të njoftoni personat pëgjegjës, ose ndërroni dhomë.

Kjo për shkak se syri magjik mund të ketë ndonjë kamera të fshehur brenda, e cila e incizon pjesën e brendshme të dhomës.

spot_img

NGJARJE TË TJERA