Ky është çmimi marramendës që do të marrë fituesi i Big Brother VIP Albania

Sonte do të fillojë edicioni i parë i Big Brother VIP Albania.

Ndonëse sa i përket emrave të banorëve VIP që do jenë pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, ende nuk janë bërë të ditur zyrtarisht, dy opinionistët do të jenë Arbër Hajdari dhe Balina Bodinaku.

Banori VIP, fituesi i këtij edicioni të parë, do të fitojë 100 mijë euro.

Moderatorja e këtij formati, do jetë Arbana Osmani, derisa ka bërë të ditur se do të zgjasë 100 ditë.Ajo gjithashtu zbuloi se do jenë 12 banorë.

Sonte do të fillojë edicioni i parë i Big Brother VIP Albania.

Ndonëse sa i përket emrave të banorëve VIP që do jenë pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, ende nuk janë bërë të ditur zyrtarisht, dy opinionistët do të jenë Arbër Hajdari dhe Balina Bodinaku.

Banori VIP, fituesi i këtij edicioni të parë, do të fitojë 100 mijë euro.

Moderatorja e këtij formati, do jetë Arbana Osmani, derisa ka bërë të ditur se do të zgjasë 100 ditë.Ajo gjithashtu zbuloi se do jenë 12 banorë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -