spot_img

Ky është vendi i përzgjedhur për pushime nga Marina e Geti

spot_img

Si shumë të tjerë, edhe Marina Vjolla dhe burri i saj reper, Getoar Selimi kanë vendosur që pushimet t’i bëjnë në shtator.

Ata bashkë me vajzën e tyre Marget, kanë udhëtuar jashtë shtetit.

Çifti i famshëm mori rrugën drejt Afrikës.

Ata po i shijojnë ditët e nxehta atje dhe sigurisht po pushojnë pas një sezone të ngjeshur.

Si shumë të tjerë, edhe Marina Vjolla dhe burri i saj reper, Getoar Selimi kanë vendosur që pushimet t’i bëjnë në shtator.

Ata bashkë me vajzën e tyre Marget, kanë udhëtuar jashtë shtetit.

Çifti i famshëm mori rrugën drejt Afrikës.

Ata po i shijojnë ditët e nxehta atje dhe sigurisht po pushojnë pas një sezone të ngjeshur.

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img