spot_img

“La ilahe, il Allah – Albin Kurti resul Allah” – Devijon krejt mërgimtari, e cilëson ‘profet’ kryeministrin

spot_img

Kuvendi i Kosovës gjatë ditës së djeshme dhe sot ka hapur dyert për mërgimtarët të cilët jetojnë jashtë Kosovës.

Ekipi i lajmi.net sot ka qëndruar në Kuvendin e Kosovës ku ka takuar dhe pyetur mërgimtarët lidhur me situatën në Kosovë.

Njëri nga mërgimtarët e ka cilësuar ‘profet’, kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.

“La ilahe, il Allah – Albin Kurti resul Allah” – është shprehur një mërgimtar për kamerën e lajmi.net.

Më tutje ai ka thënë se 51.1% janë normal ndërsa 49.00 nuk janë normal.

Mërgimtari ka thënë se qeverisja e Albin Kurtit është 10-qe me yll.

Shiko videon KETU

Kuvendi i Kosovës gjatë ditës së djeshme dhe sot ka hapur dyert për mërgimtarët të cilët jetojnë jashtë Kosovës.

Ekipi i lajmi.net sot ka qëndruar në Kuvendin e Kosovës ku ka takuar dhe pyetur mërgimtarët lidhur me situatën në Kosovë.

Njëri nga mërgimtarët e ka cilësuar ‘profet’, kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.

“La ilahe, il Allah – Albin Kurti resul Allah” – është shprehur një mërgimtar për kamerën e lajmi.net.

Më tutje ai ka thënë se 51.1% janë normal ndërsa 49.00 nuk janë normal.

Mërgimtari ka thënë se qeverisja e Albin Kurtit është 10-qe me yll.

Shiko videon KETU

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img