spot_img

Lamtumirë naftës: Nga ky vit të gjitha makinat do të jenë elektrike

spot_img

Prodhuesi i makinave luksoze Bentley ka zbuluar planet se në vitin 2030 të gjitha makinat do të jenë elektrike.

Në pronësi të Volkswagen Bentley gjithashtu synon të përdori karbonin neutral në të gjitha makinat.

Makinat elektrike kanë krijuar shumë popullaritet gjatë viteve të fundit dhe kjo për të ulur sasinë e gazrave që çlirohen.

Adrian Hallmark, shefi ekzekutiv i Bentley është shprehur se brenda një dekade, Bentley do të shndërrohet nga një kompani makinash luksoze 100-vjeçare në një model të ri, të qëndrueshëm.

Bentley, tani dëshiron të bëhet një nga udhëheqësit e industrisë së makinave ekologjike duke kontribuar kështu edhe në cilësinë e mjedisit. Ky vit ishte ndër më të vështirët për shumë marka përfshirë edhe ato luksoze si pasojë e Covid 19 e cila uli në mënyrë drastike shitjet.

Në qershor, Bentley njoftoi se do të bënte 1000 shkurtime të vendeve të punës për të ulur kostot. Pronarët gjermanë të Bentley, Volkswagen po investojnë miliarda euro në teknologjinë e makinave elektrike.

Sipas ‘BBC’ në politikat e kësaj marke luksoze parashikohet që brenda vitit të ardhshëm të përfshihen më shumë gra dhe persona nga komunitetet me ngjyrë

Prodhuesi i makinave luksoze Bentley ka zbuluar planet se në vitin 2030 të gjitha makinat do të jenë elektrike.

Në pronësi të Volkswagen Bentley gjithashtu synon të përdori karbonin neutral në të gjitha makinat.

Makinat elektrike kanë krijuar shumë popullaritet gjatë viteve të fundit dhe kjo për të ulur sasinë e gazrave që çlirohen.

Adrian Hallmark, shefi ekzekutiv i Bentley është shprehur se brenda një dekade, Bentley do të shndërrohet nga një kompani makinash luksoze 100-vjeçare në një model të ri, të qëndrueshëm.

Bentley, tani dëshiron të bëhet një nga udhëheqësit e industrisë së makinave ekologjike duke kontribuar kështu edhe në cilësinë e mjedisit. Ky vit ishte ndër më të vështirët për shumë marka përfshirë edhe ato luksoze si pasojë e Covid 19 e cila uli në mënyrë drastike shitjet.

Në qershor, Bentley njoftoi se do të bënte 1000 shkurtime të vendeve të punës për të ulur kostot. Pronarët gjermanë të Bentley, Volkswagen po investojnë miliarda euro në teknologjinë e makinave elektrike.

Sipas ‘BBC’ në politikat e kësaj marke luksoze parashikohet që brenda vitit të ardhshëm të përfshihen më shumë gra dhe persona nga komunitetet me ngjyrë

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img