Lirohet pak nafta, MINT publikon çmimet e derivateve

spot_img

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 48 orë.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare në Facebook bëhet e ditur se çmimi maksimal i naftës është 1.76 euro, ndërsa për benzinë është 1.40 euro.

Kurse çmimi maksimal i lejuar i produktit të gasit është 0.72 euro.

Njoftimi i plotë:

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 48 orë.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare në Facebook bëhet e ditur se çmimi maksimal i naftës është 1.76 euro, ndërsa për benzinë është 1.40 euro.

Kurse çmimi maksimal i lejuar i produktit të gasit është 0.72 euro.

Njoftimi i plotë:

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img