spot_img

Llav Group Benelux bëhet përfaqësuesi zyrtar i Prince Caffe për Belgjikë, Holandë dhe Luksemburg

spot_img

Llav Group Benelux me pronar shqiptarë, një emër i njohur në botën e imporit dhe eksportit në rajonin e Benelux-it, po shënon një fazë të re në rrugën e saj të suksesit.

Kompania, e cila tashmë është përfaqësuese e njohur e markëve prestigjioze si Leonidas Chokolade  ka njoftuar zyrtarisht zgjerimin e portofolios së saj me përfaqësimin ekskluziv të Prince Caffe dhe Prince Caffe Shop,në tregun e Benelux-it.

Me këtë zhvillim të rëndësishëm, Llav Group Benelux do të ofrojë një gamë të gjerë të produktit të Prince Caffe për konsumatorët e saj të shumtë në rajonin e Benelux-it. Përfaqësimi ekskluziv do të përfshijë jo vetëm kafenë e shijshme të markës së njohur kosovare, por gjithashtu edhe konceptin e Prince Caffe Shop, duke sjellë një përvojë të re dhe të shkëlqyer në kulturën e kafesë për komunitetin e Benelux-it.

Ky hap i ri shënon një fazë të rëndësishme për Llav Group Benelux dhe tregon angazhimin e tyre vazhdueshëm për t’i ndihmuar kompanitë shqiptare që të zgjerohen në tregjet botërore.

Tani produkti kosovar do të jetë në 140 supermarkte te Delhaize në vendet e beneluksit.

 

Kujtojmë që Llav Group Benelux  së fundmi ishin sponsor edhe të java e modës e cila u mbajtë në Prishtinë.

Event ky i cili organizohet nga gjiganti ‘Gecjan Fashion Group’ dhe është ngjarja më e madhe e bukurisë që mbahet në Ballkan dhe jo vetëm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GECJAN fashion GROUP (@gfgmodels)

Për më shumë informacione konsumatorët mund të kontaktojnë Llav Group Benelux në faqen e tyre zyrtare të internetit ose të ndjekin përmes rrjeteve sociale.

Llav Group Benelux me pronar shqiptarë, një emër i njohur në botën e imporit dhe eksportit në rajonin e Benelux-it, po shënon një fazë të re në rrugën e saj të suksesit.

Kompania, e cila tashmë është përfaqësuese e njohur e markëve prestigjioze si Leonidas Chokolade  ka njoftuar zyrtarisht zgjerimin e portofolios së saj me përfaqësimin ekskluziv të Prince Caffe dhe Prince Caffe Shop,në tregun e Benelux-it.

Me këtë zhvillim të rëndësishëm, Llav Group Benelux do të ofrojë një gamë të gjerë të produktit të Prince Caffe për konsumatorët e saj të shumtë në rajonin e Benelux-it. Përfaqësimi ekskluziv do të përfshijë jo vetëm kafenë e shijshme të markës së njohur kosovare, por gjithashtu edhe konceptin e Prince Caffe Shop, duke sjellë një përvojë të re dhe të shkëlqyer në kulturën e kafesë për komunitetin e Benelux-it.

Ky hap i ri shënon një fazë të rëndësishme për Llav Group Benelux dhe tregon angazhimin e tyre vazhdueshëm për t’i ndihmuar kompanitë shqiptare që të zgjerohen në tregjet botërore.

Tani produkti kosovar do të jetë në 140 supermarkte te Delhaize në vendet e beneluksit.

 

Kujtojmë që Llav Group Benelux  së fundmi ishin sponsor edhe të java e modës e cila u mbajtë në Prishtinë.

Event ky i cili organizohet nga gjiganti ‘Gecjan Fashion Group’ dhe është ngjarja më e madhe e bukurisë që mbahet në Ballkan dhe jo vetëm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GECJAN fashion GROUP (@gfgmodels)

Për më shumë informacione konsumatorët mund të kontaktojnë Llav Group Benelux në faqen e tyre zyrtare të internetit ose të ndjekin përmes rrjeteve sociale.

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img