‘Lumë’ komentesh kundër Beatrixit, vëllai i saj merr vendimin e papritur

Beatrix Ramosaj, e cila tashmë është në një lidhje me Donaldin brenda shtëpisë së BB Vip, është kthyer në një nga pesonazhet më të sulmuara. Kjo e ka detyruar vëllain e saj, Albanin që të bllokojë komentet në Instagram, pasi mijë qytetarë, i kanë shkruar komente negative.

Beatrix është sulmuar nga publiku, pasi, u fut mes lidhjes së Borës dhe Donaldit, edhe pse ky i fundit thoshte që e kishte përfunduar historinë e dashurisë.

 

‘Lumë’ komentesh kundër Beatrixit, vëllai i saj shmang sharjet e komentuesve

Beatrix Ramosaj, e cila tashmë është në një lidhje me Donaldin brenda shtëpisë së BB Vip, është kthyer në një nga pesonazhet më të sulmuara. Kjo e ka detyruar vëllain e saj, Albanin që të bllokojë komentet në Instagram, pasi mijë qytetarë, i kanë shkruar komente negative.

Beatrix është sulmuar nga publiku, pasi, u fut mes lidhjes së Borës dhe Donaldit, edhe pse ky i fundit thoshte që e kishte përfunduar historinë e dashurisë.

 

‘Lumë’ komentesh kundër Beatrixit, vëllai i saj shmang sharjet e komentuesve

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -