Meda lanson bashkëpunimin “Nëse Don”

Këngëtari ka ditë që ka paralajmëruar projektin e ri muzikor.

Dhe, Meda bashkë me Belah kanë njoftuar se kënga tashmë është publikuar në YouTube, shkruan lajmi.net.

Në profilin e tij zyrtar në Instagram, Meda ndau një video teksa mund të dëgjohet kënga që është një projekt muzikor me ritme verore.

“Nëse Don”, mban titulli videoklipi më i ri i këngëtarit i cili mori komente të shumta pozitive menjëherë pas lansimit.

Ndryshe, Meda ka filluar të nis punën për pjesëmarrje në dasma dhe ahengje pas dhënies së lejes nga Ministria e Shëndetësisë.

Këngëtari ka ditë që ka paralajmëruar projektin e ri muzikor.

Dhe, Meda bashkë me Belah kanë njoftuar se kënga tashmë është publikuar në YouTube, shkruan lajmi.net.

Në profilin e tij zyrtar në Instagram, Meda ndau një video teksa mund të dëgjohet kënga që është një projekt muzikor me ritme verore.

“Nëse Don”, mban titulli videoklipi më i ri i këngëtarit i cili mori komente të shumta pozitive menjëherë pas lansimit.

Ndryshe, Meda ka filluar të nis punën për pjesëmarrje në dasma dhe ahengje pas dhënies së lejes nga Ministria e Shëndetësisë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -