spot_imgspot_img

Merkato mediatike/ Blerona Zeqiri i bashkohet televizionit numër një në Kosovë

spot_img

Sezoni i ri televiziv në ATV, vjen me prurje të reja në skemën programore.

Duke filluar nga java e ardhshme, në ekranin e ATV-së do ta shihni edhe moderatoren e njohur Blerona Zeqiri.

Këtë njoftim e ka bërë vetë moderatorja, të cilën e ka shpërndarë me anë të një postimi në Instagram ku është fotografuar përkrah drejtorit të ATV-së, Zija Rexhepin.

“Ju kam premtuar se nuk do t’ju mungoj gjatë. E ku tjetër përpos në mediumin që ka krijuar besueshmëri, profesionalizëm e vlerësim! Mezi po pres të takohemi të hënën në ekranin e ATV-se”, ka shkruar ajo.

Për më shumë detaje si dhe natyrën e emisionit të cilin Blerona do ta drejtojë në këtë televizion, do të njoftoheni ditëve në vazhdim.

Rexhepi, ditë më parë, ka paralajmëruar se në vazhdimësi do të ketë prurje të reja, të cilat do ta pasurojnë skemën programore të ATV-së.

ATV-ja është projekt i “Media Invest”, që funksionon mbi themelet e Kolegjit AAB, i cili nëpërmjet Fakultetit të Komunikimit Masiv dhe Gazetarisë̈, për me shumë se dy dekada me radhë, u ka dhënë mediave në Kosovë profesionistë të spikatur dhe të përkushtuar.

Për më pak se tri vite që nga themelimi, ATV vazhdon te jetë televizioni më i shikuar në Kosovë.

Sezoni i ri televiziv në ATV, vjen me prurje të reja në skemën programore.

Duke filluar nga java e ardhshme, në ekranin e ATV-së do ta shihni edhe moderatoren e njohur Blerona Zeqiri.

Këtë njoftim e ka bërë vetë moderatorja, të cilën e ka shpërndarë me anë të një postimi në Instagram ku është fotografuar përkrah drejtorit të ATV-së, Zija Rexhepin.

“Ju kam premtuar se nuk do t’ju mungoj gjatë. E ku tjetër përpos në mediumin që ka krijuar besueshmëri, profesionalizëm e vlerësim! Mezi po pres të takohemi të hënën në ekranin e ATV-se”, ka shkruar ajo.

Për më shumë detaje si dhe natyrën e emisionit të cilin Blerona do ta drejtojë në këtë televizion, do të njoftoheni ditëve në vazhdim.

Rexhepi, ditë më parë, ka paralajmëruar se në vazhdimësi do të ketë prurje të reja, të cilat do ta pasurojnë skemën programore të ATV-së.

ATV-ja është projekt i “Media Invest”, që funksionon mbi themelet e Kolegjit AAB, i cili nëpërmjet Fakultetit të Komunikimit Masiv dhe Gazetarisë̈, për me shumë se dy dekada me radhë, u ka dhënë mediave në Kosovë profesionistë të spikatur dhe të përkushtuar.

Për më pak se tri vite që nga themelimi, ATV vazhdon te jetë televizioni më i shikuar në Kosovë.

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img