Meshkujt me mjekër janë më të mirë si partnerë të jetës

Studimi shkencor i udhëhequr nga Barnaby Dixson dhe i publikuar në “Journal of Evolutionary Biology”, ka treguar se meshkujt me mjekra konsiderohen ‘material më i mirë’ për partner afatgjatë, krahasuar me meshkujt pa mjekra

Kjo mund të jetë për shkak se mjekra e krijon një pamje mashkullore dhe në përgjithësi e ndryshon formën e fytyrës së një mashkulli, duke e bërë atë shumë më tërheqës sesa pa mjekër.

Shtoja kësaj idenë se qimet e fytyrës tregojnë se një mashkull ka nivele të larta të testosteronit dhe testosteroni tregon për pjekur dhe, sipas këtij studimi, kjo e bën një mashkull material të përsosur për një lidhje të suksesshme.

Studimi shkencor i udhëhequr nga Barnaby Dixson dhe i publikuar në “Journal of Evolutionary Biology”, ka treguar se meshkujt me mjekra konsiderohen ‘material më i mirë’ për partner afatgjatë, krahasuar me meshkujt pa mjekra

Kjo mund të jetë për shkak se mjekra e krijon një pamje mashkullore dhe në përgjithësi e ndryshon formën e fytyrës së një mashkulli, duke e bërë atë shumë më tërheqës sesa pa mjekër.

Shtoja kësaj idenë se qimet e fytyrës tregojnë se një mashkull ka nivele të larta të testosteronit dhe testosteroni tregon për pjekur dhe, sipas këtij studimi, kjo e bën një mashkull material të përsosur për një lidhje të suksesshme.

- Reklamë nga Gjirafa -

Artikuj të ngjashëm

MOTISOT
Minutë pas minute

Republic of Kosovo
mist
7 ° C
8.3 °
6 °
81 %
0.8kmh
20 %
Wed
17 °
Thu
16 °
Fri
14 °
Sat
14 °
Sun
10 °

LAJMET E FUNDIT

Muaji i lindjes tregon se sa të aftë jeni në shtrat

Si ndikon muaji i lindjes në mardhënien tuaj seksuale?! Të lindurit në janar janë këmbëngulës kur shfaqin interesim, nga pak të çuditshëm, vështirë lirohen, mirëpo...