Momenti kur gazetarët e Sky News sulmohen nga rusët në Ukrainë

Kanë dalë pamjet kur një ekip i Sky News u sulmua nga artileria e rëndë ruse ndërsa po përpiqej të kalonte një urë të përdorur nga civilët, mjekët dhe punonjësit e shpëtimit në Ukrainë.

Në videon e mëposhtme mund të shihen duke u thyer për t’u mbuluar mes britmave dhe zhurmës së bumeve shpuese të shkaktuara nga granatimet teksa përpiqeshin të kalonin lumin Desna.

Pamjet dramatike të kamerës së dorës tregojnë momentin kur korrespondentes Alex Crawford dhe ekipit të saj i thuhet ‘të zbresë’, duke u zhytur në tokë ndërsa Crawford përpiqet të përfundojë regjistrimin duke raportuar për sulmin e befasishëm.

Por ajo ishte e shqetësuar ndërsa përshkruan skenën nga britmat e një civili aty pranë që paralajmëron dëshpërimisht për zjarr të mëtejshëm, duke detyruar ekipin e Sky News të hipë në automjet në mënyrë që të mund të iknin.

Incidenti vjen vetëm disa javë pasi kryekorrespondenti i huaj i Sky, Stuart Ramsay dhe operatori i kamerës Richie Mockler, u goditën nga plumbat kur një makinë që transportonte ekuipazhin e tyre drejt Kievit u zu në pritë nga operativë rusë.

Kanë dalë pamjet kur një ekip i Sky News u sulmua nga artileria e rëndë ruse ndërsa po përpiqej të kalonte një urë të përdorur nga civilët, mjekët dhe punonjësit e shpëtimit në Ukrainë.

Në videon e mëposhtme mund të shihen duke u thyer për t’u mbuluar mes britmave dhe zhurmës së bumeve shpuese të shkaktuara nga granatimet teksa përpiqeshin të kalonin lumin Desna.

Pamjet dramatike të kamerës së dorës tregojnë momentin kur korrespondentes Alex Crawford dhe ekipit të saj i thuhet ‘të zbresë’, duke u zhytur në tokë ndërsa Crawford përpiqet të përfundojë regjistrimin duke raportuar për sulmin e befasishëm.

Por ajo ishte e shqetësuar ndërsa përshkruan skenën nga britmat e një civili aty pranë që paralajmëron dëshpërimisht për zjarr të mëtejshëm, duke detyruar ekipin e Sky News të hipë në automjet në mënyrë që të mund të iknin.

Incidenti vjen vetëm disa javë pasi kryekorrespondenti i huaj i Sky, Stuart Ramsay dhe operatori i kamerës Richie Mockler, u goditën nga plumbat kur një makinë që transportonte ekuipazhin e tyre drejt Kievit u zu në pritë nga operativë rusë.

spot_img

NGJARJE TË TJERA