Muhamed Salah vjen me mesazh prekës për palestinezët dhe po ashtu ka një kërkesë direkte për Kryeministrinë e Britanisë së Madhe

Pas sulmeve të vazhdueshme të Izraelit përballë popullit palestinez, e ku janë vrarë shumë civil kanë reaguar shumë sportisë të njohuur.

I fundit i cili ka reaguar është edhe super ylli i Liverpool-it, Mohamed Salah, shkruan Albanian News

Salah i ka bërë edhe një lutje direkte kryeministrit britanik Boris Johnson.

‘Unë u bëj thirrje të gjithë liderëve botërorë, përfshirë Kryeministrin e vendit që ka qenë shtëpia ime për 4 vitet e fundit që të bëjnë gjithçka që kanë në dorë për t’u siguruar që dhuna dhe vrasja e njerëzve të pafajshëm të ndalet menjëherë. Mjaftueshem eshte mjaftueshem’ shkroi Salah

Pas sulmeve të vazhdueshme të Izraelit përballë popullit palestinez, e ku janë vrarë shumë civil kanë reaguar shumë sportisë të njohuur.

I fundit i cili ka reaguar është edhe super ylli i Liverpool-it, Mohamed Salah, shkruan Albanian News

Salah i ka bërë edhe një lutje direkte kryeministrit britanik Boris Johnson.

‘Unë u bëj thirrje të gjithë liderëve botërorë, përfshirë Kryeministrin e vendit që ka qenë shtëpia ime për 4 vitet e fundit që të bëjnë gjithçka që kanë në dorë për t’u siguruar që dhuna dhe vrasja e njerëzve të pafajshëm të ndalet menjëherë. Mjaftueshem eshte mjaftueshem’ shkroi Salah

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -