Nazi tregon se si është sulmuar nga shejtanët

Këngëtari i Grupit Aurora, Nazmi Sfishta-Nazi, ka shpjeguar në emisionin n’Kosovë Show se si është sulmuar nga djajtë.

Ai fillimisht ka shpjeguar konceptin filizofik të universofilisë të cilin ai e cilëson si më të lartin nga të gjitha degët e filozifisë.

“Universifilia është një koncept shumë i madh filozofik . më i madh se të gjitha që kanë ekzistuar. Ajo shpjegon çështjen e materies. Ka jetë edhe pas vdekjes. Zoti ekziston”, thotë ai.

“Mu më kanë sulmuar shejtanët pasi në aspektin fetar është e provuar që dijetarët i sulmojnë shumë shejtanët. Absulotisht më kanë goditë fizikisht disa herë, e disa herë e disa herë. Më kanë lënduar. Në kasetën time fejzullah i shihni sulmet që i kam përjetuar shumë rëndë. Në kaseten universilfia 1 e tregoj, pastaj edhe ne universifilia 2. Ata ekzistojnë, por nëse flasim në rastin e të dukshmes dhe të padukshmës e shohim që shumë gjëra ndodhin në të padukshmën e shumë pak në të padukshmën. Kjo shpjegohet në konceptin e universifilisë”, shpjegon tutje ai.

Nazi ka bërë të ditur se grupi i tij po rikthehet dhe se ka shumë projekte të tjera që po presin të dalin. Ai ka treguar se mund të krijojë një këngë brenda sekondash.

Këngëtari i Grupit Aurora, Nazmi Sfishta-Nazi, ka shpjeguar në emisionin n’Kosovë Show se si është sulmuar nga djajtë.

Ai fillimisht ka shpjeguar konceptin filizofik të universofilisë të cilin ai e cilëson si më të lartin nga të gjitha degët e filozifisë.

“Universifilia është një koncept shumë i madh filozofik . më i madh se të gjitha që kanë ekzistuar. Ajo shpjegon çështjen e materies. Ka jetë edhe pas vdekjes. Zoti ekziston”, thotë ai.

“Mu më kanë sulmuar shejtanët pasi në aspektin fetar është e provuar që dijetarët i sulmojnë shumë shejtanët. Absulotisht më kanë goditë fizikisht disa herë, e disa herë e disa herë. Më kanë lënduar. Në kasetën time fejzullah i shihni sulmet që i kam përjetuar shumë rëndë. Në kaseten universilfia 1 e tregoj, pastaj edhe ne universifilia 2. Ata ekzistojnë, por nëse flasim në rastin e të dukshmes dhe të padukshmës e shohim që shumë gjëra ndodhin në të padukshmën e shumë pak në të padukshmën. Kjo shpjegohet në konceptin e universifilisë”, shpjegon tutje ai.

Nazi ka bërë të ditur se grupi i tij po rikthehet dhe se ka shumë projekte të tjera që po presin të dalin. Ai ka treguar se mund të krijojë një këngë brenda sekondash.

- Reklamë nga Gjirafa -

Artikuj të ngjashëm

MOTISOT
Minutë pas minute

Republic of Kosovo
few clouds
23.8 ° C
25 °
22.2 °
36 %
3.1kmh
20 %
Sat
24 °
Sun
26 °
Mon
26 °
Tue
28 °
Wed
28 °

LAJMET E FUNDIT

Këngëtarja Fjolla Morina arrestohet në kufi, posedonte armë me vete

KUKËS-Një këngëtare kosovare është arrestuar ditën e sotme në pikën e kalimit kufitar në Morinë. Morinë, Kukës. Policia Kufitare e Morinës evidenton dhe godet...