Ndodh edhe kjo: Sorra iu hi në emisionin e mëngjesit, shikojeni se si i frikëson prezantuesit

Një gjë e pazakontë ka ndodhur në emisionin e mëngjesit në ATV.

Një sorrë është futur gjatë transmetimit të emisionit dhe iu ka shkaktuar jo pak telashe prezantueseve.

Për më shumë shikojeni pamjet./Albanian News

Një gjë e pazakontë ka ndodhur në emisionin e mëngjesit në ATV.

Një sorrë është futur gjatë transmetimit të emisionit dhe iu ka shkaktuar jo pak telashe prezantueseve.

Për më shumë shikojeni pamjet./Albanian News

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -