Ndryshon gjininë dhe kthehet në femër, gjyqtari evropian i habit të gjithë

Arbirti izraelit, Sagi Berman i ka habitur të gjithë së fundmi, me vendimin e marrë për veten e tij. Ai ka vendosur të ndryshojë gjininë e tij, duke u kthyer nga mashkull në femër.

Me vendimin e marrë, Berman hyn në histori në Izrael, teksa bëhet arbirti i parë transgjinor në këtë vend. 27-vjeçari cilësohet si një nga më të mirët në futbollin izraelit, duke mos krijuar polemika me gjykimin e tij gjatë ndeshjeve.

Një vendim i papritur ky nga gjyqtari, për të ndryshuar gjininë, teksa kanë qenë të shumtë ata që e kanë mbështetur, pasi ai vetë vendosi ta bëjë publike këtë gjë.

Arbirti izraelit, Sagi Berman i ka habitur të gjithë së fundmi, me vendimin e marrë për veten e tij. Ai ka vendosur të ndryshojë gjininë e tij, duke u kthyer nga mashkull në femër.

Me vendimin e marrë, Berman hyn në histori në Izrael, teksa bëhet arbirti i parë transgjinor në këtë vend. 27-vjeçari cilësohet si një nga më të mirët në futbollin izraelit, duke mos krijuar polemika me gjykimin e tij gjatë ndeshjeve.

Një vendim i papritur ky nga gjyqtari, për të ndryshuar gjininë, teksa kanë qenë të shumtë ata që e kanë mbështetur, pasi ai vetë vendosi ta bëjë publike këtë gjë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -