spot_imgspot_img

Ne po ndahemi, thonë Shakira e Pique!

spot_img

Ylli i futbollit spanjoll, Pique dhe artistja e Madhe kolumbiane, Shakira, i kanë dhanë fund lidhjes së tyre 11 vjçare.
Ata lëshuan këtë deklaratë konfirmuese:

“Me keqardhje konfirmojmë se po ndahemi. Për mirëqenien e fëmijëve tanë, të cilët janë prioriteti ynë kryesor, kërkojmë respekt për privatësinë. Faleminderit për mirëkuptimin”.

Ylli i futbollit spanjoll, Pique dhe artistja e Madhe kolumbiane, Shakira, i kanë dhanë fund lidhjes së tyre 11 vjçare.
Ata lëshuan këtë deklaratë konfirmuese:

“Me keqardhje konfirmojmë se po ndahemi. Për mirëqenien e fëmijëve tanë, të cilët janë prioriteti ynë kryesor, kërkojmë respekt për privatësinë. Faleminderit për mirëkuptimin”.

spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img