Nëse keni frikë nga fluturimet e natës, kjo fotografi mund të thellojë frikën tuaj edhe më shumë

Nëse ka tre ose katër pilotë në fluturim, dy pilotë drejtojnë aeroplanin, ndërsa një ose të dy pilotët e tjerë mund të flenë.

Në shumicën e aeroplanëve hapësira për pilotët ku ata mund të pushojnë gjatë fluturimeve të gjata është e vendosur prapa kabinës dhe mbi klasën e parë.

Ne nuk jemi të sigurt pse ky pilot vendosi të bëjë një sy gjumë pikërisht këtu.

Ndoshta fotografia është bërë nga një shaka e pastër midis kolegëve.

Nëse ka tre ose katër pilotë në fluturim, dy pilotë drejtojnë aeroplanin, ndërsa një ose të dy pilotët e tjerë mund të flenë.

Në shumicën e aeroplanëve hapësira për pilotët ku ata mund të pushojnë gjatë fluturimeve të gjata është e vendosur prapa kabinës dhe mbi klasën e parë.

Ne nuk jemi të sigurt pse ky pilot vendosi të bëjë një sy gjumë pikërisht këtu.

Ndoshta fotografia është bërë nga një shaka e pastër midis kolegëve.

spot_img

NGJARJE TË TJERA