Nora dhe Roberti kapen bashkë në Paris

Edhe pse të divorcuar, dyshja shkaku i vajzës Rene vazhdojnë të jenë në kontakt, aty këtu edhe shihen së bashku duke shëtitur në vende të ndryshme.

Së fundmi, dyshja kanë udhëtuar për në Paris dhe arsyeja e udhëtimit të përbashkët ishte Renee.

Në një nga pamjet e publikuara në sfond shihet edhe këngëtarja e cila është duke bërë fotografi të vendit.

Edhe pse të divorcuar, dyshja shkaku i vajzës Rene vazhdojnë të jenë në kontakt, aty këtu edhe shihen së bashku duke shëtitur në vende të ndryshme.

Së fundmi, dyshja kanë udhëtuar për në Paris dhe arsyeja e udhëtimit të përbashkët ishte Renee.

Në një nga pamjet e publikuara në sfond shihet edhe këngëtarja e cila është duke bërë fotografi të vendit.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -