Nuk ndalet Shpat Kasapi, publikon momente ‘intime’ me të fejuarën

Shpati e Selvija janë një ndër çiftet më të përfolur në vend.

Ata tashmë edhe janë fejuar.

Të dy janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

E në foton e fundit ata shihen shumë të afërt dhe më të dashuruar se asnjëherë më parë.

Shpati e Selvija janë një ndër çiftet më të përfolur në vend.

Ata tashmë edhe janë fejuar.

Të dy janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

E në foton e fundit ata shihen shumë të afërt dhe më të dashuruar se asnjëherë më parë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -