Oficeri i policisë humb ndjenjat gjatë funeralit të Mbretëreshës, transportohet me barelë në spital

Një oficer policie ka humbur ndjenjat të hënën në mëngjes gjatë funeralit të Mbretëreshës Elizabeth II në Westminster Abbey në Londër.

Burri në detyrë i ra të fikët pranë Sheshit të Parlamentit gjatë shërbesave, sipas NewYork Post, dhe duhej të transportohej me barelë. Ngjarja ka ndodhur para ceremonisë mortore.

Gazeta raporton se oficeri u rrëzua pikërisht kur rojet kishin filluar të ndryshonin pozicionet. Para se të merrej me ambulancë, ai u ndihmua nga dy kolegë oficerë.

Në ditët përpara funeralit shtetëror, qytetarët kaluan orë të tëra në radhë për një shans për të bërë nderimet e tyre ndërsa arkivoli i Madhërisë së Saj ishte në Westminster Hall. Pikërisht aty ka ndodhur një tjetër incident, ku njërës prej rojeve që qëndronte pranë arkivolit të Mbretëreshësh, i ra të fiktë.

Ai u ndihmua nga roje të tjera që nxituan për ta ndihmuar.

Kushërira e mbretëreshës, Lady Gabriella Windsor, gjithashtu u duk se u rrëzua teksa vizitonte arkivolin. Windsor u fotografua duke ecur krah për krah me bashkëshortin e saj, Thomas Kingston, ndërsa po largohej nga Westminster Hall pas incidentit.

Bashkëshorti i saj, nxitoi në ndihmë të saj thuhet se ajo rifitoi vetëdijen, por ishte zhdukur nga pjesa tjetër e ngjarjes.

Një oficer policie ka humbur ndjenjat të hënën në mëngjes gjatë funeralit të Mbretëreshës Elizabeth II në Westminster Abbey në Londër.

Burri në detyrë i ra të fikët pranë Sheshit të Parlamentit gjatë shërbesave, sipas NewYork Post, dhe duhej të transportohej me barelë. Ngjarja ka ndodhur para ceremonisë mortore.

Gazeta raporton se oficeri u rrëzua pikërisht kur rojet kishin filluar të ndryshonin pozicionet. Para se të merrej me ambulancë, ai u ndihmua nga dy kolegë oficerë.

Në ditët përpara funeralit shtetëror, qytetarët kaluan orë të tëra në radhë për një shans për të bërë nderimet e tyre ndërsa arkivoli i Madhërisë së Saj ishte në Westminster Hall. Pikërisht aty ka ndodhur një tjetër incident, ku njërës prej rojeve që qëndronte pranë arkivolit të Mbretëreshësh, i ra të fiktë.

Ai u ndihmua nga roje të tjera që nxituan për ta ndihmuar.

Kushërira e mbretëreshës, Lady Gabriella Windsor, gjithashtu u duk se u rrëzua teksa vizitonte arkivolin. Windsor u fotografua duke ecur krah për krah me bashkëshortin e saj, Thomas Kingston, ndërsa po largohej nga Westminster Hall pas incidentit.

Bashkëshorti i saj, nxitoi në ndihmë të saj thuhet se ajo rifitoi vetëdijen, por ishte zhdukur nga pjesa tjetër e ngjarjes.

spot_img

NGJARJE TË TJERA