Para dhe pas – Ndryshimi i madh që ka pësuar ndër vite bashkëshortja e Lutfi Hazirit

Bashkëshortja e Lutfi Hazirit, Mika ka pësuar ndryshime drastike me kalimin e viteve.

Nga paraqitjet e saj në rrjete sociale, duket se ajo një pjesë të madhe ia dedikon edhe pamjes së jashtme, shkruan Gazeta Online “Reporteri.net“.

Po të kthehemi pas në kohë, kur shohim fotografitë nga e kaluara, duken qartë ndryshimet e mëdha në fytyrën e saj, për të cilat edhe shpesh komentet, ku të shumta janë komentet që e akuzojnë atë për operacione plastike.

Bashkëshortja e Lutfi Hazirit, Mika ka pësuar ndryshime drastike me kalimin e viteve.

Nga paraqitjet e saj në rrjete sociale, duket se ajo një pjesë të madhe ia dedikon edhe pamjes së jashtme, shkruan Gazeta Online “Reporteri.net“.

Po të kthehemi pas në kohë, kur shohim fotografitë nga e kaluara, duken qartë ndryshimet e mëdha në fytyrën e saj, për të cilat edhe shpesh komentet, ku të shumta janë komentet që e akuzojnë atë për operacione plastike.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -