Parashkimi i Ridvan Berishës për fituesin e zgjedhjeve lokale në Prishtinë, Mitrovicë, Prizren, Gjakovë, Gjilan, Pejë dhe Ferizaj…

Ish-gazetari, Ridvan Berisha, ka bërë një parashikim se cili prej subjekteve politike mund të fitojë në secilën komunë.

Berisha thotë se në kryeqytet pritet balotazh mes LDK-së dhe LVV-së ndërsa fituesin e përcakton PDK, AAK dhe Nisma

Postimi i plotë:

Shtate komunat e medha dhe rezultati sipas leximit tim:

Prishtine – Balotazh, LVV me LDK, fituesin e percakton PDK, AAK dhe Nisma

Mitrovice – Bedri Hamza, kryetar me balotazh

Prizren – Shaqir Totaj me balotazh

Gjakove – Ardian Gjini me balotazh

Gjilan – Lutfi Haziri, pa balotazh

Peje, LDK me balotazh

Ferizaj, Agim Aliu – pa balotazh

Komunat e tjera:
Suhareke, AAK
Deçan, AAK
Istog, AAK
Junik, AAK
Dragash, PDK
Viti, LDK
Kaçanik, PDK
Shtime, PDK
Kamenice, Qendron Kastrati me balotazh nese vendose te kandidoj
Vushtrri, PDK me balotazh
Kline, PDK me balotazh
Skenderaj e Drenas dihet, PDK

Vota ne komuna nuk e reflekton disponimin e zgjedhjeve nacionale, e shohim dhe jemi deshmitare te rezultateve. Uroj se pari qe zgjedhjet te jene te lira e demokratike!
Naten!

Ish-gazetari, Ridvan Berisha, ka bërë një parashikim se cili prej subjekteve politike mund të fitojë në secilën komunë.

Berisha thotë se në kryeqytet pritet balotazh mes LDK-së dhe LVV-së ndërsa fituesin e përcakton PDK, AAK dhe Nisma

Postimi i plotë:

Shtate komunat e medha dhe rezultati sipas leximit tim:

Prishtine – Balotazh, LVV me LDK, fituesin e percakton PDK, AAK dhe Nisma

Mitrovice – Bedri Hamza, kryetar me balotazh

Prizren – Shaqir Totaj me balotazh

Gjakove – Ardian Gjini me balotazh

Gjilan – Lutfi Haziri, pa balotazh

Peje, LDK me balotazh

Ferizaj, Agim Aliu – pa balotazh

Komunat e tjera:
Suhareke, AAK
Deçan, AAK
Istog, AAK
Junik, AAK
Dragash, PDK
Viti, LDK
Kaçanik, PDK
Shtime, PDK
Kamenice, Qendron Kastrati me balotazh nese vendose te kandidoj
Vushtrri, PDK me balotazh
Kline, PDK me balotazh
Skenderaj e Drenas dihet, PDK

Vota ne komuna nuk e reflekton disponimin e zgjedhjeve nacionale, e shohim dhe jemi deshmitare te rezultateve. Uroj se pari qe zgjedhjet te jene te lira e demokratike!
Naten!

spot_img

NGJARJE TË TJERA