spot_img

Përballje interesante në fundjaven e volejbollit kosovar

spot_img

Fundjava sjell përballjet e javës së 18-të në elitën e volejbollit kosovar. Ndeshje interesante në përfundim të pjesës së rregullt priten në të dyja konkurencat.

Më posht gjeni përballjet dhe kohën e zhvillimit të tyre:

Fundjava sjell përballjet e javës së 18-të në elitën e volejbollit kosovar. Ndeshje interesante në përfundim të pjesës së rregullt priten në të dyja konkurencat.

Më posht gjeni përballjet dhe kohën e zhvillimit të tyre:

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img