Po e pagëzonin në një kishë të New Yorkut, foshnja 7-muajshe për pak sa nuk urinon mbi priftin

Një foshnje i bëri me lot të qeshin të pranishmit, ku derisa po pagëzohej në një kishë në New York filloi të urinon – dhe atë para syve të priftit.

Këto pamje kanë marrë mbi 13.000 shikime në Instagram që nga publikimi, transmeton Telegrafi.

“Foshnja Jonathan me një fjalë ka urinuar priftin”, ka thënë babai i tij Demetri Lymberatos, 35-vjeç, që filmoi se si djali i tij 7-muajsh derisa po pagëzohej në një kishë kapi momentin urinoi.

E ky veprim i vogëlushit e bëri të qesh me lot edhe priftin, që dukej i lumtur që po pagëzonte djalin e vogël.

Një foshnje i bëri me lot të qeshin të pranishmit, ku derisa po pagëzohej në një kishë në New York filloi të urinon – dhe atë para syve të priftit.

Këto pamje kanë marrë mbi 13.000 shikime në Instagram që nga publikimi, transmeton Telegrafi.

“Foshnja Jonathan me një fjalë ka urinuar priftin”, ka thënë babai i tij Demetri Lymberatos, 35-vjeç, që filmoi se si djali i tij 7-muajsh derisa po pagëzohej në një kishë kapi momentin urinoi.

E ky veprim i vogëlushit e bëri të qesh me lot edhe priftin, që dukej i lumtur që po pagëzonte djalin e vogël.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -