Publikohen pamjet për herë të parë/ Atdheu i hedh karrigen në skenë Shqipes

Gjatë puntatës së sotme të konkurrentëve të “Përputhen” u diskutua përplasja mes Shqipes dhe Atdheut.

Fjala eskortë e përdorur nga Shqipja në kuptimin parësor është keqkuptuar nga ai, i cili ka përplasur karrigen në tokë dhe ka ofenduar atë. Ditën e sotme ata janë sqaruar me njëri-tjetrin, ku vajza i ka kërkuar edhe falje.

“Më tepër për publikun se ne të dy ne jemi sqaruar. kërkoj falje nuk kam bërë mirë kur të thash je turp i Kosovës, se ti nuk përfaqëson Kosovën. Kam emocione se s’jam mësuar të flas kështu, e ke aftësinë kur gabon, kur kërkon falje. E di që nuk e ke pas qëllimisht. Të njoh dhe e di zemrën tënde të mirë dhe e di që kurrë s’do ta përdorje dhunën se e di zemrën tënde të mirë. njeriu nuk është vetëm i mirë, ka edhe anën negative.”- ka thënë Shqipja.

“Më vinte turp nga Arjani se nuk kishte një javë që kishte ndodhur dhe t’i kthehesha në atë anë mënyrë Arjanit që dihet se kush është ai.”- vazhdoi Atdheu.

“ Siç e bëre ti e shtova edhe unë.”- përfundoi Shqipja.

Gjatë puntatës së sotme të konkurrentëve të “Përputhen” u diskutua përplasja mes Shqipes dhe Atdheut.

Fjala eskortë e përdorur nga Shqipja në kuptimin parësor është keqkuptuar nga ai, i cili ka përplasur karrigen në tokë dhe ka ofenduar atë. Ditën e sotme ata janë sqaruar me njëri-tjetrin, ku vajza i ka kërkuar edhe falje.

“Më tepër për publikun se ne të dy ne jemi sqaruar. kërkoj falje nuk kam bërë mirë kur të thash je turp i Kosovës, se ti nuk përfaqëson Kosovën. Kam emocione se s’jam mësuar të flas kështu, e ke aftësinë kur gabon, kur kërkon falje. E di që nuk e ke pas qëllimisht. Të njoh dhe e di zemrën tënde të mirë dhe e di që kurrë s’do ta përdorje dhunën se e di zemrën tënde të mirë. njeriu nuk është vetëm i mirë, ka edhe anën negative.”- ka thënë Shqipja.

“Më vinte turp nga Arjani se nuk kishte një javë që kishte ndodhur dhe t’i kthehesha në atë anë mënyrë Arjanit që dihet se kush është ai.”- vazhdoi Atdheu.

“ Siç e bëre ti e shtova edhe unë.”- përfundoi Shqipja.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -