Shikoni se çfarë ndodh nëse pini kafe me stomak të zbrazur

Në fakt kafja është shumë e shëndetshme.

Kafeja mund të ndikojë shumë në shëndetin e njeriut, disa studime tregojnë se nëse konsumoni kafe çdo ditë do të keni më pak rrezik nga sëmundjet e ndryshme, transmeton lajmi.net.

Kafeja është më shumë se uji ngjyrë kafe sepse ajo përmban shumë nutricione në farat e saj.
Kafeja përmban:

Vitamin B2 (Riboflavin)
Vitamin B5 (Pantothenic Acid)
Vitamin B1 (Thiamin)
Vitamin B3 (Niacin)
Folik: 1%
Mangezium: 3%
Potasium: 3%
Fosfor: 1%
Ndoshta nuk duket shumë por, konsumimi i 3 apo 4 gota me kafe në ditë përmbush mjaft mirë nevojat e duhura për ti marr të gjitha ato vitamina që përmban kafeja.

Jep shumë përfitime të mëdha në trupin tuaj, por nuk duhet që ta pini kur e keni stomakun e zbrazët. Dhe në mënyrë të veçanet në mëngjes.

Konsumimi i kafes së zezë në stomak të zbrazur çon në lëshimin e acidit klorhidrik brenda traktit tuaj tretës. Kur hani diçka të rëndë mund të shkaktojë probleme në stomak.

Kur proteinat nuk dekompozohen plotësisht, ajo mund të çojë në probleme të tjera si inflamacion i zorrëve, acarim dhe madje edhe kancer të zorrës së trashë.

Në fakt kafja është shumë e shëndetshme.

Kafeja mund të ndikojë shumë në shëndetin e njeriut, disa studime tregojnë se nëse konsumoni kafe çdo ditë do të keni më pak rrezik nga sëmundjet e ndryshme, transmeton lajmi.net.

Kafeja është më shumë se uji ngjyrë kafe sepse ajo përmban shumë nutricione në farat e saj.
Kafeja përmban:

Vitamin B2 (Riboflavin)
Vitamin B5 (Pantothenic Acid)
Vitamin B1 (Thiamin)
Vitamin B3 (Niacin)
Folik: 1%
Mangezium: 3%
Potasium: 3%
Fosfor: 1%
Ndoshta nuk duket shumë por, konsumimi i 3 apo 4 gota me kafe në ditë përmbush mjaft mirë nevojat e duhura për ti marr të gjitha ato vitamina që përmban kafeja.

Jep shumë përfitime të mëdha në trupin tuaj, por nuk duhet që ta pini kur e keni stomakun e zbrazët. Dhe në mënyrë të veçanet në mëngjes.

Konsumimi i kafes së zezë në stomak të zbrazur çon në lëshimin e acidit klorhidrik brenda traktit tuaj tretës. Kur hani diçka të rëndë mund të shkaktojë probleme në stomak.

Kur proteinat nuk dekompozohen plotësisht, ajo mund të çojë në probleme të tjera si inflamacion i zorrëve, acarim dhe madje edhe kancer të zorrës së trashë.

- Reklamë nga Gjirafa -

Artikuj të ngjashëm

MOTISOT
Minutë pas minute

Republic of Kosovo
mist
7 ° C
8.3 °
6 °
81 %
0.8kmh
20 %
Wed
17 °
Thu
16 °
Fri
14 °
Sat
14 °
Sun
10 °

LAJMET E FUNDIT