spot_img

Shkelja për fundjavë duke u furnizuar lirë e mirë te ‘Eida & Patroni’

spot_img

Jeni duke kërkuar një vend ku mund ta mbushni veturën me derivate të lira e cilësore, por edhe mund të shërbeheni me ushqim të shijshëm? Këto mund t’i gjeni në 13 vende në Kosovë. Janë pikat e kompanisë “Eida & Patroni”.

Eida & Patroni, kompania më e besueshme në Kosovë me kualitetin më të lartë të derivateve. Cilësin e derivateve e kemi deshmuar gjithmonë dhe do vazhdojme ta deshmojmë me derivatet tona më cilësore per klientet tanë.

Derivatet më cilësore , dhe çmimet më të lira në vend i gjeni tek pikat tona të Patronit në gjithë Kosovën.

13 pika të Eida & Patroni në tër Kosovën, Udhëto me derivate cilësore.

Vetura juaj meriton vetëm energji të pastër e kualitative, sipas standardeve evropiane.

Përveç derivateve më cilësore, te Patroni e gjeni edhe ushqimin më të shijëshëm!

Çmimet më të lira në treg… veç te Patroni!

Jeni duke kërkuar një vend ku mund ta mbushni veturën me derivate të lira e cilësore, por edhe mund të shërbeheni me ushqim të shijshëm? Këto mund t’i gjeni në 13 vende në Kosovë. Janë pikat e kompanisë “Eida & Patroni”.

Eida & Patroni, kompania më e besueshme në Kosovë me kualitetin më të lartë të derivateve. Cilësin e derivateve e kemi deshmuar gjithmonë dhe do vazhdojme ta deshmojmë me derivatet tona më cilësore per klientet tanë.

Derivatet më cilësore , dhe çmimet më të lira në vend i gjeni tek pikat tona të Patronit në gjithë Kosovën.

13 pika të Eida & Patroni në tër Kosovën, Udhëto me derivate cilësore.

Vetura juaj meriton vetëm energji të pastër e kualitative, sipas standardeve evropiane.

Përveç derivateve më cilësore, te Patroni e gjeni edhe ushqimin më të shijëshëm!

Çmimet më të lira në treg… veç te Patroni!

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img