S’përmbahen turistët në Vlorë/ Burrë e grua marrin rreze nudo, qytetari: Njerëzit ndërronin rrugën!

Ndodh shpesh që të shohim turistë të huaj që zhvishen në plazhet e Shqipërisë tërësisht nudo, pa kurrfarë kompleksi. Shqipëria nuk ka plazhe nudistësh, por kjo nuk do të thotë asgjë për dy turistë në Vlorë, të cilët në mes të ditës janë zhveshur në plazh dhe po marrin rreze dielli “ashtu siç i ka bërë nëna”. Një qytetar nga Vlora i ka fotografuar dy turistët dhe foton e ka dërguar pranë redaksisë së JOQ ALBANIA.

Ai shprehet se në atë zonë kalonin shumë persona, por kur shihnin që ata ishin aty ndërronin rrugën. Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë që turistët zhvishen në plazhet shqiptare dhe janë pikërisht shqiptarët ata që e ngrejnë si shqetësim, pasi në zonë ka familjarë.

Ndodh shpesh që të shohim turistë të huaj që zhvishen në plazhet e Shqipërisë tërësisht nudo, pa kurrfarë kompleksi. Shqipëria nuk ka plazhe nudistësh, por kjo nuk do të thotë asgjë për dy turistë në Vlorë, të cilët në mes të ditës janë zhveshur në plazh dhe po marrin rreze dielli “ashtu siç i ka bërë nëna”. Një qytetar nga Vlora i ka fotografuar dy turistët dhe foton e ka dërguar pranë redaksisë së JOQ ALBANIA.

Ai shprehet se në atë zonë kalonin shumë persona, por kur shihnin që ata ishin aty ndërronin rrugën. Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë që turistët zhvishen në plazhet shqiptare dhe janë pikërisht shqiptarët ata që e ngrejnë si shqetësim, pasi në zonë ka familjarë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -