Tradita e tmerrshme: Në ditën e dasmës dhëndrri e godet me shpullë nusen

Diku në një fshat të Turqisë ekziston një traditë e tmerrshme, e cila është regjistruar në një video të publikuar së fundmi në rrjetet sociale.

Kur nusja vjen në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të të gjithë të ftuarve, dhëndri godet me shuplakë nusen.

Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie me shuplakë asaj, për të përmbushur kështu traditën e çuditshme.

Madje, ajo që është edhe më e tmerrshme, është fakti se të pranishmit e duartrokasin këtë akt të pabesueshëm.

Diku në një fshat të Turqisë ekziston një traditë e tmerrshme, e cila është regjistruar në një video të publikuar së fundmi në rrjetet sociale.

Kur nusja vjen në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të të gjithë të ftuarve, dhëndri godet me shuplakë nusen.

Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie me shuplakë asaj, për të përmbushur kështu traditën e çuditshme.

Madje, ajo që është edhe më e tmerrshme, është fakti se të pranishmit e duartrokasin këtë akt të pabesueshëm.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -