Trajneri shqiptar Gjergji Ismaili, tregon sekretin e talentit të palestrës

Të bësh palestër, nuk do thotë të realizosh një hobi tënd.

Trajneri shqiptar, Gjergji Ismaili, ka treguar se ky sport përpos se disiplinë dhe vullnet, duhet të ketë në të edhe talent, shkruan Syri Kosova.

I ftuar në një emision në Shqipëri, ai tha se duhet bërë një gërshetim forcash, mes asaj fizike dhe psikike.

Nga ana tjetër, Gjergjin së shpejti do e shohim para një sfide tjetër.

Të bësh palestër, nuk do thotë të realizosh një hobi tënd.

Trajneri shqiptar, Gjergji Ismaili, ka treguar se ky sport përpos se disiplinë dhe vullnet, duhet të ketë në të edhe talent, shkruan Syri Kosova.

I ftuar në një emision në Shqipëri, ai tha se duhet bërë një gërshetim forcash, mes asaj fizike dhe psikike.

Nga ana tjetër, Gjergjin së shpejti do e shohim para një sfide tjetër.

spot_img

NGJARJE TË TJERA