Vajza e ministrit pranon lidhjen, publikon foton me humoristin shqiptar

Një nga gjërat që ngjall më shumë kuriozitet në rrjet janë çiftet që nuk i kanë ditur më parë.

Kjo ndoshta lidhet edhe me faktin se ata shpesh i mohojnë lidhjet, por në fund kapen duke publikuar foto nga i njëjti vend si për të ndezur imagjinatën dhe kuriozitetin e të tjerëve

Që nga dje, çifti më i ri që është vënë në piketë nga rrjeti është aktori vlonjat, Romeo Veshaj dhe vajza e ministrit të Mbrojtjes, Niko Peleshit, Aleksia Peleshi.

Sot Aleksia i ka konfirmuar lajmet duke publikuar foto me Romeon e duke mos e fshehur më lidhjen e tyre. Epo urime!

Një nga gjërat që ngjall më shumë kuriozitet në rrjet janë çiftet që nuk i kanë ditur më parë.

Kjo ndoshta lidhet edhe me faktin se ata shpesh i mohojnë lidhjet, por në fund kapen duke publikuar foto nga i njëjti vend si për të ndezur imagjinatën dhe kuriozitetin e të tjerëve

Që nga dje, çifti më i ri që është vënë në piketë nga rrjeti është aktori vlonjat, Romeo Veshaj dhe vajza e ministrit të Mbrojtjes, Niko Peleshit, Aleksia Peleshi.

Sot Aleksia i ka konfirmuar lajmet duke publikuar foto me Romeon e duke mos e fshehur më lidhjen e tyre. Epo urime!

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -