Veprimi e deleve për qenin e gjakosur që i mbrojti nga ujku ka emocionuar të gjithë

Qentë janë kafshët më të ndjeshme, më të sinqerta dhe besnike. Ka raste të panumërta që e dëshmojnë këtë.

Njëra ndër to është padyshim ky rast, ku në foto mund të shihet qeni i gjakosur në mbrojtje të kopesë së deleve, duke pushuar pas luftës ndaj një ujku.

Ashtu sic shihet edhe në foto, delet i afrohen të themi për të shprehur mirënjohjen e tyre për sakrificën e tij dhe për ta përgëzuar për trimërinë në mbrojtje të tyre.

Në këtë rast vlen pyetja: Sa jemi mirënjohës ndaj shoqërisë së sinqertë, e cila e ndjenë dyfishin e dhimbjes tonë!

Qentë janë kafshët më të ndjeshme, më të sinqerta dhe besnike. Ka raste të panumërta që e dëshmojnë këtë.

Njëra ndër to është padyshim ky rast, ku në foto mund të shihet qeni i gjakosur në mbrojtje të kopesë së deleve, duke pushuar pas luftës ndaj një ujku.

Ashtu sic shihet edhe në foto, delet i afrohen të themi për të shprehur mirënjohjen e tyre për sakrificën e tij dhe për ta përgëzuar për trimërinë në mbrojtje të tyre.

Në këtë rast vlen pyetja: Sa jemi mirënjohës ndaj shoqërisë së sinqertë, e cila e ndjenë dyfishin e dhimbjes tonë!

- Reklamë nga Gjirafa -

Artikuj të ngjashëm

MOTISOT
Minutë pas minute

Republic of Kosovo
mist
7 ° C
8.3 °
6 °
81 %
0.8kmh
20 %
Wed
17 °
Thu
16 °
Fri
14 °
Sat
14 °
Sun
10 °

LAJMET E FUNDIT