Video ku Iliri ia prek të pasmet Arjolës po bën namin në rrjetet sociale

Iliri dhe Arjola ende vazhdojnë të jenë miq me njëri-tjetrin.

Përkundër Monikës e cila ka kaluar në grupin e Donaldit, Arjola vazhdon të jetë në krahun e Ilirit.

 

 

 

 

 

 

Iliri dhe Arjola ende vazhdojnë të jenë miq me njëri-tjetrin.

Përkundër Monikës e cila ka kaluar në grupin e Donaldit, Arjola vazhdon të jetë në krahun e Ilirit.

 

 

 

 

 

 

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -