spot_imgspot_img

Viti i ri me një agjenci të re, “PLP” premton vend në podiumin e kompanive të marketingut në vend

spot_img

Synon majat e marketingut në Kosovë dhe jo vetëm.

“PLP”, akronimi për “People Love Pages” ose “Njerëzit i duan faqet”, ka hyrë goxha fuqishëm në tregun vendor të agjencive të marketingut.

Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook” ka shpalosur në parim shërbimet kryesore që do t’i ofrojë, teksa ka shtuar faktin se gëzon staf profesional dhe të kualifikuar të nevojshëm për degën në fjalë.

PLP është një nga kompanitë e marketingut që vepron në Kosovë.
Me një staf profesional, gjithmonë të kualifikuar, ka hyrë në treg për t’iu ofruar një alternativë të re për shërbimet e këtij drejtimi që i kërkoni JU.
Menaxhim të rrjeteve sociale, krijim të ueb-sajteve, këshilla profesionale marketingu për mikro e makro-ndërmarrje dhe një sërë shërbimesh tjera të këtij lloji, janë arma jonë më e fortë.
Përvoja e gazetarëve dhe agjentëve të marketingut që i kemi në kuadër të kompanisë tonë, garanton suksesin e juaj në biznes, respektivisht tonin në bashkëpunim.

https://www.facebook.com/PLPmarketingagency

Synon majat e marketingut në Kosovë dhe jo vetëm.

“PLP”, akronimi për “People Love Pages” ose “Njerëzit i duan faqet”, ka hyrë goxha fuqishëm në tregun vendor të agjencive të marketingut.

Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook” ka shpalosur në parim shërbimet kryesore që do t’i ofrojë, teksa ka shtuar faktin se gëzon staf profesional dhe të kualifikuar të nevojshëm për degën në fjalë.

PLP është një nga kompanitë e marketingut që vepron në Kosovë.
Me një staf profesional, gjithmonë të kualifikuar, ka hyrë në treg për t’iu ofruar një alternativë të re për shërbimet e këtij drejtimi që i kërkoni JU.
Menaxhim të rrjeteve sociale, krijim të ueb-sajteve, këshilla profesionale marketingu për mikro e makro-ndërmarrje dhe një sërë shërbimesh tjera të këtij lloji, janë arma jonë më e fortë.
Përvoja e gazetarëve dhe agjentëve të marketingut që i kemi në kuadër të kompanisë tonë, garanton suksesin e juaj në biznes, respektivisht tonin në bashkëpunim.

https://www.facebook.com/PLPmarketingagency

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img