spot_imgspot_img

Volodymyr Zelensky tregon se a do të ketë Luftë të Tretë Botërore

spot_img

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky ka dërguar sërish një mesazh përmes një video-transmetimi, ku falënderoi aleatët e Kievit që ai i quan nga “bota e lirë”.

Zelensky ka thënë se “lufta në Ukrainë akoma nuk ka përfunduar, por se ka ndryshuar loja e dhe tashmë është e qartë se kush do të fitojë”.

“Para nesh kemi beteja dhe lot. Por tani mund t’ju them se kush ka qenë më i mirë në vitin e kaluar – ju në botën e lirë, që jeni të bashkuar rreth mbështetjes së popullit të lirë ukrainas”, shtoi Zelensky.

Ai më pas rikujtoi momentin kur ndarja e çmimit Oskar filloi të ndahet në fillim të viteve të 40-ta, para përfundimit të Luftës së Dytë Botërore.

“Nuk do të ketë Luftë të Tretë Botërore. Nuk është trilogji”, shtoi presidenti ukrainas, raporton CNN.

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky ka dërguar sërish një mesazh përmes një video-transmetimi, ku falënderoi aleatët e Kievit që ai i quan nga “bota e lirë”.

Zelensky ka thënë se “lufta në Ukrainë akoma nuk ka përfunduar, por se ka ndryshuar loja e dhe tashmë është e qartë se kush do të fitojë”.

“Para nesh kemi beteja dhe lot. Por tani mund t’ju them se kush ka qenë më i mirë në vitin e kaluar – ju në botën e lirë, që jeni të bashkuar rreth mbështetjes së popullit të lirë ukrainas”, shtoi Zelensky.

Ai më pas rikujtoi momentin kur ndarja e çmimit Oskar filloi të ndahet në fillim të viteve të 40-ta, para përfundimit të Luftës së Dytë Botërore.

“Nuk do të ketë Luftë të Tretë Botërore. Nuk është trilogji”, shtoi presidenti ukrainas, raporton CNN.

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img