Wanda Nara thotë se u nda me Icardin

Wanda Nara dhe Mauro Icardi i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Kjo është njoftuar nga Wanda Nara përmes një postimi në profilin e saj në Instagram.

Dyshja kishin patur përqarje edhe më herët, por kishin vazhduar jetën së bashku.

Wanda Nara dhe Mauro Icardi i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Kjo është njoftuar nga Wanda Nara përmes një postimi në profilin e saj në Instagram.

Dyshja kishin patur përqarje edhe më herët, por kishin vazhduar jetën së bashku.

spot_img

NGJARJE TË TJERA