“Yjet binin, ne shkonim lart”, Nazi tregon se si gjoja u ngrit në qiell

Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show

Ai aty ka thënë se një llojë kafshe e kishte marrë dhe dërguar atë në qiell.Nazi tregon se në atë kohë ishte në lagjen e tij, së bashku me disa shokë teksa një kafshë kishte zbritur dhe e kishte marrë atë në qiell, gjatë ngritjes së tij në qiell, yjet binin poshtë.

“Një far lloj shtaze, që asnjë lloje shtaze në këtë dynja nuk e kam pa me sy, edhe erdh unë isha me një grup shokësh, në mahallë bash te lagjja jem, erdh më murr, edhe hypem nalt në qiell, subhanallah, shkojshum nalt n’qiell, yjet binin te poshtë, na shkojshim nalt”, tha Nazi në emision.

Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show

Ai aty ka thënë se një llojë kafshe e kishte marrë dhe dërguar atë në qiell.Nazi tregon se në atë kohë ishte në lagjen e tij, së bashku me disa shokë teksa një kafshë kishte zbritur dhe e kishte marrë atë në qiell, gjatë ngritjes së tij në qiell, yjet binin poshtë.

“Një far lloj shtaze, që asnjë lloje shtaze në këtë dynja nuk e kam pa me sy, edhe erdh unë isha me një grup shokësh, në mahallë bash te lagjja jem, erdh më murr, edhe hypem nalt në qiell, subhanallah, shkojshum nalt n’qiell, yjet binin te poshtë, na shkojshim nalt”, tha Nazi në emision.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -