spot_imgspot_img

Zajmina Vasjari: Kur jam martuar unë ka qenë koha e qerosave me X5

Zajmina Vasjari njihet si një ndër personazhet pa komplekse. Këngëtarja iu përgjigj me sportivitet pyetjes në lidhje me çështjet e zemrës.

“Kur jam dashuruar unë ka qënë koha e qerosave me X5”, u shpreh këngëtarja në emisionin “Zemër Luana”, duke shkaktuar të qeshura dhe pasur me një batutë të Besit: “Por ti zgjodhe atë me X6”.

Kjo pasi edhe bashkëshorti i Zajminës, Klodi është qeros e kjo është arsyeja që këngëtarja ka bërë këtë deklaratë të tillë.

 

Zajmina Vasjari njihet si një ndër personazhet pa komplekse. Këngëtarja iu përgjigj me sportivitet pyetjes në lidhje me çështjet e zemrës.

“Kur jam dashuruar unë ka qënë koha e qerosave me X5”, u shpreh këngëtarja në emisionin “Zemër Luana”, duke shkaktuar të qeshura dhe pasur me një batutë të Besit: “Por ti zgjodhe atë me X6”.

Kjo pasi edhe bashkëshorti i Zajminës, Klodi është qeros e kjo është arsyeja që këngëtarja ka bërë këtë deklaratë të tillë.

 

spot_img

NGJARJE TË TJERA