​Dy vajza arrestohet pasi bën për spital një vajzë tjetër

Dy femra kosovare janë arrestuar për shkak se kishin sulmuar fizikisht viktimën femër kosovare duke i shkaktuar lëndime trupore.

Rasti ka ndodhur dje në Pejë, ku pas trajtimit mjekësor viktima është intervistuar dhe e njëjta ka deklaruar se incidenti ka ndodhur për shkak të disa ofendimeve që kishin pasur ndërmjet vete të dyshuarat me viktimën.

Të dyshuarat me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Dy femra kosovare janë arrestuar për shkak se kishin sulmuar fizikisht viktimën femër kosovare duke i shkaktuar lëndime trupore.

Rasti ka ndodhur dje në Pejë, ku pas trajtimit mjekësor viktima është intervistuar dhe e njëjta ka deklaruar se incidenti ka ndodhur për shkak të disa ofendimeve që kishin pasur ndërmjet vete të dyshuarat me viktimën.

Të dyshuarat me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

spot_img

NGJARJE TË TJERA