spot_img

Ato e mohojnë, por sa i shohin femrat filmat pornografikë?

spot_img

Ndonëse disave mund t’u duket “tronditëse”, faktikisht edhe femrat shohin filma pornografikë. Uebsajti i filmave pornografikë, “YouPorn” publikoi rezultatet e një anketimi rreth vizitoreve femra, të cilat janë rreth 15% i audiencës së tyre totale.

Nga 24 mijë femra të anketuara kanë dalë të dhëna interesante Femrat që shohin filma pornografikë janë:

– Të moshave 22 deri 37 vjeç që e përbëjnë 76% të audiencës totale të femrave që shohin filma porno.
– Më shumë se gjysma e tyre e etiketojnë veten si heteroseksuale
– 32% e tyre e identifikojnë veten si biseksuale
– Gjysma e femrave që shohin filma pornografikë janë beqare, 27% janë në një lidhje dhe 20% janë të martuara.

 

 

Sa shpesh shikojnë filma pornografikë femrat?

– 18% e femrave shikojnë filma pornografikë çdo ditë
– 9% e femrave shikojnë filma të tillë më shpesh se një herë në ditë
– 63% shikojnë një herë në javë
– 28% prej tyre zhvishen krejtësisht para se të shikojnë filma pornografikë
– 9 nga 10 femra preferojnë të shohin filma të tillë në vetmi se sa me partnerin

Cilat janë kategoritë që preferojnë më shumë femrat?

– Femrat janë më së shumti të priruar të shikojnë kategoritë: “lesbike”, “romantike” dhe “seks në treshe”
– Ato janë më të prirura të shikojnë filma porno me lesbike se sa meshkujt
– Më shumë se gjysma e femrave e kanë imagjinuar veten duke aktruar në video të tilla.

 

Ndonëse disave mund t’u duket “tronditëse”, faktikisht edhe femrat shohin filma pornografikë. Uebsajti i filmave pornografikë, “YouPorn” publikoi rezultatet e një anketimi rreth vizitoreve femra, të cilat janë rreth 15% i audiencës së tyre totale.

Nga 24 mijë femra të anketuara kanë dalë të dhëna interesante Femrat që shohin filma pornografikë janë:

– Të moshave 22 deri 37 vjeç që e përbëjnë 76% të audiencës totale të femrave që shohin filma porno.
– Më shumë se gjysma e tyre e etiketojnë veten si heteroseksuale
– 32% e tyre e identifikojnë veten si biseksuale
– Gjysma e femrave që shohin filma pornografikë janë beqare, 27% janë në një lidhje dhe 20% janë të martuara.

 

 

Sa shpesh shikojnë filma pornografikë femrat?

– 18% e femrave shikojnë filma pornografikë çdo ditë
– 9% e femrave shikojnë filma të tillë më shpesh se një herë në ditë
– 63% shikojnë një herë në javë
– 28% prej tyre zhvishen krejtësisht para se të shikojnë filma pornografikë
– 9 nga 10 femra preferojnë të shohin filma të tillë në vetmi se sa me partnerin

Cilat janë kategoritë që preferojnë më shumë femrat?

– Femrat janë më së shumti të priruar të shikojnë kategoritë: “lesbike”, “romantike” dhe “seks në treshe”
– Ato janë më të prirura të shikojnë filma porno me lesbike se sa meshkujt
– Më shumë se gjysma e femrave e kanë imagjinuar veten duke aktruar në video të tilla.

 

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img