Parashikimi i frikshëm i Baba Vangas së verbër: 2021 do të sjellë kohëra më të vështira!

Ky vit ka qenë një udhëtim i vështirë për shumë prej nesh, por 2021 mund të jetë po aq i keq. Kjo, nëse i besoni parashikimet e Baba Vangas. Për ata që nuk e dinë, gruaja e mistershme, e verbër bullgare parashikoi saktë 11 shtatorin, ngritjen e ISIS dhe madje Brexit. Para vdekjes në vitin 1996, ajo gjithashtu bëri disa parashikime për vitin 2020.

2020 solli shumë lajme të këqija, jemi ende në mes të një pandemie globale, zjarret në Australi vranë gati tre miliardë kafshë, por shumica e parashikimeve të Baba Vangas nuk u realizuan. Ajo kishte parashikuar një cunami të madh që do të godiste Pakistanin, Kinën, Japoninë dhe Alaskën, si dhe vdekjen e 400 njerëzve nga një tërmet në Azi.

Ajo gjeti faktin se Presidenti Donald Trump do të kishte një vit të vështirë, por tha se ai do të sëmurej dhe do të humbte dëgjimin. Vetëm pesë ditë na ndajnë nga fundi i vitit 2020 dhe dëgjimi i Trump është ende i rregullt, në të kundërt me postin e tij, të cilin e humbi zgjedhjet e përgjithshme ndaj Joe Biden.

Por çfarë pritet për 2021-in? Ajo besonte se vitin e ardhshëm na presin katastrofa të mëdha. Ndër të tjera shtoi se një dragua i fortë do të ‘mbërthente’ njerëzimin’ se ‘tre gjigandë do të bashkoheshin’ dhe ‘disa njerëz do të kenë para të kuqe’. Interpretojeni këtë se si të doni. Për më tepër, ajo shtoi se kohëra të vështira na presin, dhe ‘njerëzit do të ndahen për shkak të besimeve fetare’.

Ky vit ka qenë një udhëtim i vështirë për shumë prej nesh, por 2021 mund të jetë po aq i keq. Kjo, nëse i besoni parashikimet e Baba Vangas. Për ata që nuk e dinë, gruaja e mistershme, e verbër bullgare parashikoi saktë 11 shtatorin, ngritjen e ISIS dhe madje Brexit. Para vdekjes në vitin 1996, ajo gjithashtu bëri disa parashikime për vitin 2020.

2020 solli shumë lajme të këqija, jemi ende në mes të një pandemie globale, zjarret në Australi vranë gati tre miliardë kafshë, por shumica e parashikimeve të Baba Vangas nuk u realizuan. Ajo kishte parashikuar një cunami të madh që do të godiste Pakistanin, Kinën, Japoninë dhe Alaskën, si dhe vdekjen e 400 njerëzve nga një tërmet në Azi.

Ajo gjeti faktin se Presidenti Donald Trump do të kishte një vit të vështirë, por tha se ai do të sëmurej dhe do të humbte dëgjimin. Vetëm pesë ditë na ndajnë nga fundi i vitit 2020 dhe dëgjimi i Trump është ende i rregullt, në të kundërt me postin e tij, të cilin e humbi zgjedhjet e përgjithshme ndaj Joe Biden.

Por çfarë pritet për 2021-in? Ajo besonte se vitin e ardhshëm na presin katastrofa të mëdha. Ndër të tjera shtoi se një dragua i fortë do të ‘mbërthente’ njerëzimin’ se ‘tre gjigandë do të bashkoheshin’ dhe ‘disa njerëz do të kenë para të kuqe’. Interpretojeni këtë se si të doni. Për më tepër, ajo shtoi se kohëra të vështira na presin, dhe ‘njerëzit do të ndahen për shkak të besimeve fetare’.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -