Albanian News

4782 Posts

Policia e Kosovë bëhet me super vetura

Policia e Kosovës ka “parakaluar” sot në Prishtinë me veturat e reja të tipit Skoda. Policia e Kosovës është pajisur me vetura të reja dhe...