BBVK/ Xhuli – Atdheut: Mua më duhet një burrë shumë i fortë

spot_img

 

Bisedat mes banorit të ri, Atdheut dhe Xhulin kanë vazhduar edhe sot.

Në bisedë e sipër, Xhuli i ka thënë Atdheut se asaj i duhet një burrë shumë i fortë.

“Mua më duhet një burrë shumë i fortë”, është shprehur ajo.

https://youtu.be/-OttONdyqFI

 

Bisedat mes banorit të ri, Atdheut dhe Xhulin kanë vazhduar edhe sot.

Në bisedë e sipër, Xhuli i ka thënë Atdheut se asaj i duhet një burrë shumë i fortë.

“Mua më duhet një burrë shumë i fortë”, është shprehur ajo.

https://youtu.be/-OttONdyqFI

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img