Berisha: Në LDK hyri SHIK-u, pastaj Veton Surroi si kalë i trojës, tash edhe Sorosi

Publicistja Kimete Berisha, në një shkrim të saj në Facebook, ka folur për zhvillimet aktuale brenda LDK-së.

Ajo kritikon Abdixhikun për qasjen e tij në emra të kryesisë, duke thënë se nuk mjafton ta largosh Agim Veliun e ta privilegjosh ministren e financave, në mandatin e së cilës u vodhën mbi 2 milionë Euro.

Berisha thotë se dikur në LDK hyri SHIK-u, pastaj Veton Surroi si kalë i trojës, e tash edhe Sorosi.

Ajo thotë që ajo që s’po shihet tregon se Lumiri është veçanërisht i ndjeshëm në kritikë dhe i frikësuar nga dështimi.

Shkrimi i saj i plotë:

Me LDK-në mund të konsultoheni vetëm se si të flini shpejt, pa pasur nevojë të pini kokrra gjumi.

Për të të marrë gjumi shpejt, duhet të mos mendosh, të mos lejosh të të shpërndahen mendtë, e nëse je mendimtar i LDK-së të lejohet vetëm numratorja, të numërosh pare, nëse s’ke dele.

Nëse ke dhënë e dhi, mund t’i ‘pagëzosh’ ato me emrat e armiqve, dhe kështu knaqesh gjumë.

LDK është ‘Ekip i ëndrrave’, tha Antoni, kurse Lumri është kryetari i ëndrrimtarëve.

S’di pse kur themi ‘I have a dream’, gjithmonë mendojmë për ëndrra të mira (tuj fluturu).

Por në realitet ëndrrat më shumë dinë të jenë të trishtueshme dhe lucide (tuj t’ndjek hasmi, e ti zbathur, nuk e gjen njërën kundër).

Shyqyr që ka pak njerëz të mirë, se vetëm njerëzve të mirë u dalin ëndrrat.

LDK ju mëson të flini n’krah t’djathtë, por ama për t’i interpretuar ëndrrat ju duhet të shkoni te PDK-ja.

Se, SHIK-u e ka pasur edhe sekrorin ‘Fleni dathë’, ku janë deshifruar ëndrrat specifike të armiqve dhe të kundërshtarëve.

LDK ka shikuar ëndrra edhe me Illuminati.

Në fillim atyre ju ka pas hyrë UDB-a,

pas luftës, ka përbiruaf SHIK-u,

pastaj një palë papuçe të Dacit kurrë nuk u kuptua pse qëndronin si nallane të drurit, para pragut të derës së Rugovës!

Pse?..

Në një moment u fut si kali i Trojës edhe sheshiri i Vetonit, ORA, FER-i, sa armiku, sa beteri.

E tash, ju paska hyrë Sorosi!

LDK është kjo që e shihni.

E braktisur, mendjemadhe, përjashtuese, dembele, konsumuese dhe ëndrrimtare.

Është fajtore për krimin dhe korrupcionin 20-të vjeçar të buxhetit të shtetit.

Nuk harrohet e kaluara!

Nuk mjafton ta largosh Agim Veliun e ta privilegjosh ministren e financave (në mandatin e së cilës u vodhën mbi 2 milionë Euro).

Lumiri i ka përshirë në Kryesi ministra e ministre mish e shpirt me Isa Mustafën, që shpenzuan miliona pare në projekte fantome.

Ministrin që e la Kosovën pa vaksina.

Nuk ka shpëtim kur popullin e prek në pare dhe në shëndet!

Ka shpëtim, por para se LDK të kthehet te populli, duhet t’ia kthej popullit paret!

P.S. Lumir Abdixhiku po shihet që është bossy.

Por ajo që s’po shihet tregon se Lumiri është veçanërisht i ndjeshëm në kritikë dhe i frikësuar nga dështimi.

Brengosja konstante, frika se mund ta humb kontrollin, frika nga tradhtia e bashkëpunëtorëve dhe dyshimi janë armiqtë e tij kryesor.

Para se të ‘konfrontohet’ me kundërshtarët politik, duhet të konfrontohet me frikën e tij!

Publicistja Kimete Berisha, në një shkrim të saj në Facebook, ka folur për zhvillimet aktuale brenda LDK-së.

Ajo kritikon Abdixhikun për qasjen e tij në emra të kryesisë, duke thënë se nuk mjafton ta largosh Agim Veliun e ta privilegjosh ministren e financave, në mandatin e së cilës u vodhën mbi 2 milionë Euro.

Berisha thotë se dikur në LDK hyri SHIK-u, pastaj Veton Surroi si kalë i trojës, e tash edhe Sorosi.

Ajo thotë që ajo që s’po shihet tregon se Lumiri është veçanërisht i ndjeshëm në kritikë dhe i frikësuar nga dështimi.

Shkrimi i saj i plotë:

Me LDK-në mund të konsultoheni vetëm se si të flini shpejt, pa pasur nevojë të pini kokrra gjumi.

Për të të marrë gjumi shpejt, duhet të mos mendosh, të mos lejosh të të shpërndahen mendtë, e nëse je mendimtar i LDK-së të lejohet vetëm numratorja, të numërosh pare, nëse s’ke dele.

Nëse ke dhënë e dhi, mund t’i ‘pagëzosh’ ato me emrat e armiqve, dhe kështu knaqesh gjumë.

LDK është ‘Ekip i ëndrrave’, tha Antoni, kurse Lumri është kryetari i ëndrrimtarëve.

S’di pse kur themi ‘I have a dream’, gjithmonë mendojmë për ëndrra të mira (tuj fluturu).

Por në realitet ëndrrat më shumë dinë të jenë të trishtueshme dhe lucide (tuj t’ndjek hasmi, e ti zbathur, nuk e gjen njërën kundër).

Shyqyr që ka pak njerëz të mirë, se vetëm njerëzve të mirë u dalin ëndrrat.

LDK ju mëson të flini n’krah t’djathtë, por ama për t’i interpretuar ëndrrat ju duhet të shkoni te PDK-ja.

Se, SHIK-u e ka pasur edhe sekrorin ‘Fleni dathë’, ku janë deshifruar ëndrrat specifike të armiqve dhe të kundërshtarëve.

LDK ka shikuar ëndrra edhe me Illuminati.

Në fillim atyre ju ka pas hyrë UDB-a,

pas luftës, ka përbiruaf SHIK-u,

pastaj një palë papuçe të Dacit kurrë nuk u kuptua pse qëndronin si nallane të drurit, para pragut të derës së Rugovës!

Pse?..

Në një moment u fut si kali i Trojës edhe sheshiri i Vetonit, ORA, FER-i, sa armiku, sa beteri.

E tash, ju paska hyrë Sorosi!

LDK është kjo që e shihni.

E braktisur, mendjemadhe, përjashtuese, dembele, konsumuese dhe ëndrrimtare.

Është fajtore për krimin dhe korrupcionin 20-të vjeçar të buxhetit të shtetit.

Nuk harrohet e kaluara!

Nuk mjafton ta largosh Agim Veliun e ta privilegjosh ministren e financave (në mandatin e së cilës u vodhën mbi 2 milionë Euro).

Lumiri i ka përshirë në Kryesi ministra e ministre mish e shpirt me Isa Mustafën, që shpenzuan miliona pare në projekte fantome.

Ministrin që e la Kosovën pa vaksina.

Nuk ka shpëtim kur popullin e prek në pare dhe në shëndet!

Ka shpëtim, por para se LDK të kthehet te populli, duhet t’ia kthej popullit paret!

P.S. Lumir Abdixhiku po shihet që është bossy.

Por ajo që s’po shihet tregon se Lumiri është veçanërisht i ndjeshëm në kritikë dhe i frikësuar nga dështimi.

Brengosja konstante, frika se mund ta humb kontrollin, frika nga tradhtia e bashkëpunëtorëve dhe dyshimi janë armiqtë e tij kryesor.

Para se të ‘konfrontohet’ me kundërshtarët politik, duhet të konfrontohet me frikën e tij!

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -