Lady Gaga dhe Adam Driver ndajnë puthjen pasionante në shesh xhirim

Gaga dhe Driver kanë qenë në Itali që nga mesi i shkurtit të këtij viti, për shkak të xhirimit të filmit “Gucci”, në të cilin ata luajnë rolet kryesore – Patricia Reagani dhe Maurizio Gucci.

Ndërkohë Lady Gaga u fotografua me Adam Driver teksa i dha atij një puthje ndërsa filmonte “House of Gucci” në Villa Balbiano në Itali.

Bashkë-yjet do t’I shohim në ekran në rolin e burrit dhe gruas Maurizio Gucci dhe Patrizia Reggiani.

Gaga dhe Driver kanë qenë në Itali që nga mesi i shkurtit të këtij viti, për shkak të xhirimit të filmit “Gucci”, në të cilin ata luajnë rolet kryesore – Patricia Reagani dhe Maurizio Gucci.

Ndërkohë Lady Gaga u fotografua me Adam Driver teksa i dha atij një puthje ndërsa filmonte “House of Gucci” në Villa Balbiano në Itali.

Bashkë-yjet do t’I shohim në ekran në rolin e burrit dhe gruas Maurizio Gucci dhe Patrizia Reggiani.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -